Testhő

Infrakamera felvétel

Infrakamerás szűrővizsgálat (testhőtérképezés)

Vállalkozásunk 1995 óta végez infakamerás szűrővizsgálatokat, ez idő alatt nagymértékben fejlesztettük módszereinket és lényeges tapasztalatokkal gazdagodtunk az évek során. Az emberi testet alkotó sejtek működésük közben hőt termelnek. Ez az egészséges ember pihent állapotában a test egészére jellemző hőmérséklet. Ha az ember szervezetét nagyobb fizikai hatás éri, vagy a szervezeten belül gyulladásos gócok alakulnak ki, a sejtműködés fokozódik, nagyobb hőtermelés van. Az infrakamera olyan készülék, amely testből kiáradó infrahőt érzékeli és képi formában megjeleníti, elkészíti a test hőtérképét. Az elkészített felvételek kiértékelése alapján nagy valószínűséggel megállapítható, hogy a szervezetben mely testrészeken vannak a normális állapottól eltérő állapotok. (gyulladásos állapotban melegebb hőkép, keringési rendellenességek esetén hidegebb hőkép)

Az infrakamerás szűrővizsgálat előnyei
A testből kisugárzó hőmérsékletet alakítja át, jeleníti meg képi formában, a szervezetet semmilyen sugárhatás nem éri, a vizsgálat minden mellékhatás nélkül ismételhető és panaszmentes állapotban is tájékoztatást ad a szervezeten belüli normálistól eltérő állapotokról, a rejtett gócokról vagy a gyulladásos folyamatokról. Így számos, akár eredménytelen, vizsgálat helyett jól lokalizálható a panasz.

Az infrakamerás szűrővizsgálat önmagában nem kezelés, célja, hogy lokalizálja a kezelendő részeket. VIOFOR kezelésünkkel kombinálva, nagyon jó eredményeket érhetünk el. Referenciáink megtekintéséhez kattintson ide.